Könyvek

 

Ez a könyv kiváló segítség mindazoknak, akik elméleti alapot szeretnének mindennapi gyakorlásukhoz, vagy azoknak az akár kezdő, akár haladó meditálóknak, akik ázsiai elvonulást terveznek, és nagyon pontos információkra van szükségük a koncentrációs vagy a vipassana meditációval kapcsolatosan.

Alapítványunk munkatársainak jóvoltából készült el ez a kötet, amely lehetővé teszi, hogy a Dhamma – amely egyetemes és pénzben nem mérhető – mindenkihez eljuthasson. Lehetőségeidhez mérten pénzadománnyal segítheted a munkánkat, hogy a következő kötet megjelentetéséhez is legyenek forrásaink.

Legyen minden lény boldog és békés!

 

Bhikkhu Moneyya_Tanítás és képzés_PaAuk kolostor

 

Adományodat a következő számlaszámra tudod küldeni:

Magnet Bank

KMB-BVA (az alapítványunk rövid neve)

16200209-17067261

Kérlek, a megjegyzés rovatba írd be: Tanítás és képzés


Megjelent Tiszteletreméltó Dhammasami könyve magyarul Tudatos jelenlét könnyedén címmel. A kötet megvásárolható a Pandita Meditációs Központban, Czike Klára és Dobos Andrea vipassana tanfolyamain és a Buddhista Főiskolán. A könyv megvásárlásával vipassana elvonulásokat, buddhista tanítást támogatsz.

 

új könyv a vipassana meditációról


A Buddha látványa
“Ha látod a Dharmát, akkor látod a Buddhát.
Ha ismered a Dharmát, akkor ismered a Buddhát.
Ha a Dharma értéke kialakul benned, akkor a Buddha érdeme is megjelenik.”
Sayadaw U Pandita: Esőcseppek a forró nyárban

Vipassana meditáció útmutató

Sayadaw U Pandita: Még ebben az életben

A könyv részletes leírását tartalmazza a meditáció alatt felmerülő tudatállapotoknak, a segítő és hátráltató tényezőknek és hatalmas segítséget jelent a meditációban való előrelépésben.