Kapcsolat

Az Alapítvány székhelye:

1212 Budapest, Széchenyi I. u. 77.

Bankszámla:

Magnet Bank

Főszámla: 16200209-17067261

Kolostori adományszámla: 16200209-17067278

Adószám: 18697483-1-41

E-mail: Buddhista Vipassana Alapítvány


 

Tóth Andrea Beáta vagyok.Dobos Andi

ThetaHealing konzulens, vipasszana meditációs és relaxációs tanár. Szimbólum és transzlégzés módszerrel is dolgozom egyéni és csoport terápiákon.

Budapesten élek férjemmel és gyermekeimmel.

Gyermekeim: András (2000), Adél (2004) és Iván (2009).

Kétéves Ázsiai tapasztalatok után 2000-ben megalapítottuk a Buddhista Vipassana Alapítványt és azóta szervezünk rendszeres elvonulásokat.

Ázsiában a kolostori meditációk során értettem meg, hogy életemben a nehézségeket csak a saját tudatom megváltoztatásával lehet leküzdeni és nem a körülményeim és a körülöttem élő emberek befolyásolásától várhatom a nyugalmat.

A szülés, mint spirituális élmény és beavatás vezetett el a transzperszonális pszichológia területére.

2001 óta, saját szülési élményeim alapján rájöttem, hogy a szülés és születés olyan fontos élmény, amely az egész életutunkat meghatározza. Hat a párkapcsolatainkra, szexualitásunkra, szüleinkkel, gyermekeinkkel való kapcsolatunkra, betegségeinkre és a halálunkra is.

2001-2003-ig a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben Vivation relaxációs és transzlégzés tréneri oklevelet kaptam.

2007-2009-ben szimbólumterápiás képzésben vettem részt.

2011 óta foglalkozom Kvantum pszichológiával, évek óta használom a DNS aktiválás módszerét.

2013 tavaszán végeztem a kezdő és haladó ThetaHealing tanfolyamot.

Közel 10 éve szervezek csoportokat várandós kismamáknak és a magzattal való kapcsolatfelvételen keresztül készülünk az anya által átélhető legjobb szülésre.

Újjászületés workshopjainkon férfiak és nők számára átélhetővé válik a saját születésük és átalakulnak a régi élmények tapasztalatok. Sokszor ez az akadálya egy baba megfoganásának, így meddőnek tartott párok számára is nagyon hasznosak ezek a hétvégi csoportok.

Egyéni szimbólum és transzlégzés terápia keretében foglalkozom várandósokkal és olyan személyekkel, akik életükben és szellemi fejlődésükben elakadnak, nem érzik hatékonynak magukat és nem elégedettek azzal az élettel, amit élnek.

A ThetaHealing módszerrel a hiányzó láncszemet találtam meg, azóta felgyorsultak a változások is körülöttem.

Célom az emberekben előmozdítani a tudatosodást, hogy képessé váljanak felszabadítani magukat a korlátozó hitrendszerek és koncepciók alól.

Információ:

Tel: 06 20 358 0297

Email:tothandreabeata@gmail.com


Klara_portreCzike Klára vagyok, 1970. február 25-én születtem Budapesten. Gyermekkoromat Budán töltöttem, 5 testvérem van. Éltem bérházban, lakótelepen, gazdagabb, szegényebb környékeken egyaránt. Szerencsés vagyok, mert ismertem minden nagyszülőm, és számos dédszülőm szeretetét. Nagyfiam Teó 11 éves, testvéreimmel közösen eddig összesen 10 unokával szereztünk örömet szüleinknek. Jelenleg Telkiben élek.

Végzettségem szerint szociológiai tudományok doktora, szociológus, szociálpolitikus, pszichodráma vezető, coach, théta healing konzulens vagyok.

Autodidakta módon tanultam, és évek óta foglalkozom tréningek tartásával, vipassana meditációval, táplálkozási- és böjti tanácsadással, önkéntességgel, közösségfejlesztéssel. Vegetariánus vagyok több mint 10 éve.

1995-ben kezdődött bennem egy „átállás” a pszichodrámának köszönhetően annak érdekében, hogy megértsem, feldolgozzam, újraépítsem magamat. Az eddigi fáradságos, de izgalmas úton pszichodrámába, pszichoanalízisbe, családállításra, szimbólumterápiába, coachhoz jártam, meditálni tanultam. Egy ideig azt gondoltam, hogy lesz olyan pillanat, amikor már nincs szükségem külső segítségre. Ma úgy gondolom, hogy mindig segítséget fogok kérni ha szükségem van rá, és mindig foglalkozni szeretnék a saját fejlődésemmel. Hálával és köszönettel gondolok azokra a terapeutákra, segítőkre, mesterekre, akikkel eddig találkoztam. Nélkülük nem lennék ma egészséges, fejlődő, az „útra lépett”.

Sok ok miatt egész életemben voltak súlyproblémáim, sokáig nem akartam autót vezetni, nehezen tudtam kötődni, a szeretetemet kimutatni, problémáim voltak az autoritással, és bizony volt az életemben számtalan pillanat, amikor úgy éreztem, nem lépek előre, nem haladok. Manapság is van ilyen állapot, de akkor igyekszem böjtölni, meditálni, sokat olvasni és írni, mert ezek a kedvenc foglalatosságaim a szabad időmben. Ami biztos, az az, hogy rajta vagyok az úton, és mindent megteszek, hogy rajta is maradjak. Köszönet érte azoknak is, akik szeretetükkel, kedvességükkel, biztatásukkal körülvesznek.

Információ:

Tel: 06 30 475 8567

Email: czike.klara@mettater.hu


 

Basa ÁgnesBasa Ágnes vagyok, Budapesten élek férjemmel, 2 felnőtt gyermekem van.

Asztrológus tanácsadóként önismeretre épített pályaválasztással, pályamódosítással, illetve párkapcsolati kérdésekkel foglalkozom. Nagyon fontosnak tartom a hétköznapokban megvalósuló tudatosságot, azélet minden területére kiterjedő felelősségvállalást.

Évek óta dolgozunk együtt Dobos Andreával az újjászületés-tréningeken. A születés ideje és körülményei többszörösen meghatározzák az ember életét, a születési képlet megbeszélése, valamint a tréning önmagunk megértését és elfogadását segíti.

Több mint 20 éve találkoztam először relaxációs, autogén technikákkal, tanultam kineziológiát, amelynek segítségével a sejtszinten elraktározott információkhoz férhetünk hozzá.

2009-ben kezdtem rendszeresen meditálni. A legfontosabbnak azt tartom, hogy át tudjuk ültetni a meditációban megtapasztalt jelenlétet a hétköznapok minden területére. Logikus lépés két hosszú gyakorlati út, a háztartás és a meditáció összekapcsolása. Az odaadó figyelemmel végzett kétkezi munka lecsendesíti az elmét. Akinek sikerül megváltoznia, annak az átérzett gondoskodás, felelősség miatt könnyebb konfrontáció nélkül szembesülnie a rengeteg feladattal is.

A feszültségoldó módszerek beindítják a szervet öngyógyító képességét. Ezeknek a módszereknek segítségével keresek szelíd megoldást olyan komplex tünetegyüttesre, mint a változás korát kisérő panaszok.

Információ:

Tel: 06 30 435 1911

Email: agnesbasa@gmail.com


Szekeres Tamás vagyok. 1974-ben születtem vidéken, Kiskunhalason. Tamás

Már gyerekkorban is igen fogékony voltam a Spiritualitásra, az én vajákos Nagynéném, drága Pörikémnek köszönhetően. Mindig nagy élmény volt mikor eljött hozzánk, gyógyította a környék lakóinak búját-baját én pedig ezt nézhettem, hallgathattam. Most is nagy melegség tölti el a szívemet ahogy írok róla.

Később ezt az érdeklődést elhomályosította a pénzhajkurászás. Írországban éltem éppen mikor jött a nagy ébresztő, ripityára törtem egy balesetben. Nagyon lassú, gyötrelmes lábra állásomban kaptam egy hatalmas segítséget 2008-ban. Mindfulness Meditáció, melybe a Dublini Breathworks trénerei vezettek be. Gyökeres pozitív fordulatot vett az életem.

Azóta a meditálás életem részévé vált és tréneri szintig fejlesztettem magam a Manchesteri Breathworks elvonulásain, oktatásában és gyakorlatain. Már a kezdetektől valami azt súgta hogy a Mindfulness (MBPM, MfH) áldásos hatását továbbítanom kell, mondhatjuk ezt valamiféle hivatás tudatnak is. Szeretem vezetni a meditációkat, ilyenkor engem is vezetnek.

Az elmúlt pár évebem megismertem, gyakoroltam a Vipassana meditációt, Theta Healing, Quantum Pszichológia eggyes területeit és az Ushui féle Tradícionális Reiki energia gyógyászatot is végzem.

Információ:

Tel: 06 30 480 5775

Email: szekeres_tamas@hotmail.com